Rea!

Vitamin D3 Vegan 2000 IE 110 kapslar

Det ursprungliga priset var: 149 kr.Det nuvarande priset är: 104 kr.

Artikelnr: 9020010 Kategori:

📍 -- personer har nyligen tittat på denna produkt

🚚 Beräknad leverans: nov 01 - nov 06

📦 Fraktpolicy: Fri frakt vid köp över 290 kr

🛡️ 30 dagars returer: Fri retur, inga återställningsavgifter

✉️ Kundsupport: 24/7 support

🔒 Säker utcheckning

Säker utcheckning

D3 Vegan 2 000 IE är ett veganskt tillskott där vitamin D3 utvinns från alger och kapslarna är tillverkade av pullulan. Produkten är fri från animaliska ingredienser samt onödiga tillsatser.

Produktöversikt

  • 100 % veganskt vitamin D3 från alger
  • 50 µg vitamin D per kapsel
  • En förpackning räcker i 110 dagar
  • Kapslarna är små och lättsvalda

Förpackning och innehåll

Förpackningen består av 70 % återvunnen PET och har ett återvinningsbart metallock. Som fyllnadsmedel används endast rismjöl, och kapslarna är framställda av pullulan.

Användning

  • Rekommenderad dos: 1 kapsel dagligen i samband med måltid
  • Vitamin D är fettlösligt och bör tas tillsammans med mat

Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

Viktigt att veta

Produkten är avsedd för vuxna över 18 år. Gravida, ammande, personer med sjukdom eller som använder läkemedel bör rådfråga läkare före användning. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Se etikett/förpackning för fullständig ingredienslista, allergener och näringsvärden.

Innehåll:

1 kapsel

DRI % *

Vitamin D3

50 µg

1 000

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener:

Rismjöl, kapsel (pullulan), vitamin D3 (kolekalciferol).

Kan innehålla spår av MJÖLK.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vitamin D3 Vegan 2000 IE 110 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen